Brownstyling

Bij het stylen van de wenkbrauwen worden de wensen eerst goed besproken en dan gaan wij aan de slag.

Brownstyling

Bij het stylen van de wenkbrauwen worden de wensen eerst goed besproken en dan gaan wij aan de slag.

Henna Brows Brow Tycoon

Wat zijn henna brows?

Henna wordt gemaakt van de struik “Lawsonia inermis”, die groeit in een heet en droog klimaat. Wenkbrauwstyling hoort er tegenwoordig bij want wie wilt nu niet die mooie geshapte wenkbrauwen? Wenkbrauwen zijn bepalend voor het gelaat, en dus heel belangrijk voor het gezicht. Tevens geeft het ook nog een verzorgde uitstraling en het maakt je optisch jonger.

We kennen allemaal wel de wenkbrauwen die geverfd worden met wenkbrauwverf. Het nadeel hiervan is dat alleen de haartjes van de wenkbrauwen geverft worden en niet de huid. Met de henna van Brow Tycoon worden niet alleen de haartjes geverft maar ook de huid. De henna blijft 5 tot 10 dagen op de huid en 6 tot 8 weken op de wenkbrauwhaartjes.
Waar komt de henna van BrowTycoon vandaan?

De loten en bladeren van deze henna struik worden gedroogd en tot poeder gemalen. Brow Tycoon wordt gemaakt in India, en heeft haar eigen fabriek. Samen met dit team heeft Brow Tycoon een breed assortiment aan kleuren ontwikkelt en op de markt gebracht.

Voor
Tijdens
Na

Nazorg van de Henna brows

 Heeft u de henna brows treatment ondergaan dan is het belangrijk om de volgende adviezen op te volgen:

  • Eerste 24 tot 48 uur de wenkbrauwen niet in contact laten komen met water.
  • Geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen.
  • Reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water.
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van uw gezicht maar dep de wenkbrauwen droog.
  • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

Het opvolgen van deze adviezen draagt bij aan het langer plezier hebben van uw Brow Tycoon treatment.

Hoe ziet een behandeling van henna Brow Tycoon eruit?

Allereerst worden de wenkbrauwen gescrubd en vervolgens met een speciale shampoo gewassen.  Dit omdat de henna dan beter op de huid pakt en op de haartjes.

Vervolgens wordt er begonnen met de “ Browmapping “.  De wenkbrauwen worden in vorm gebracht door middel van meten. Na de mapping wordt er met een speciale pasta de contouren van de wenkbrauwen aangebracht. Tussendoor krijgt u nog de gelegenheid om dit met de browspecialiste te bekijken of u met de vorm content bent. Daarna wordt de henna aangebracht met een inwerktijd van 15 minuten tot +- 20 minuten. Na de inwerktijd wordt de hennaverf verwijderd met castorolie van Brow Tycoon. Castorolie is verzorgend en de haargroei wordt gestimuleerd. Als laatste worden de wenkbrauwen geharst en/of geepileerd.

Duur van de behandeling is ongeveer 1 uur. Dit is inclusief browmapping, hennaverf, harsen en/of epileren.