Body & Bess natural skin scare

Body & Bess natural skin care

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en te herstellen.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en worden proeven op dieren ten alle tijd vermeden. Alle producten worden dermatologisch getest en goedgekeurd.

De rijkdom van frambozenpitolie voor de droge en geirriteerde huid.

Frambozenpitolie is al langer bekend om zijn uitmuntende eigenschappen m.b.t. het voeden, beschermen en herstellen van de huid. Door haar samenstelling is frambozenpitolie de absolute topper voor de verzorging van de meest veeleisende huiden.

. Omega -3 en -6 zijn essentiele vetzuren die de weerstand van de huid verhogen, zorgen voor een betere celgroei, werken als anti-aging component, verzachtend werken op de huid en roodheid en schilfervorming verminderen.

. Vitamine A en E zijn krachtige antioxidenten die de huid beschermen tegen veroudering. Bovendien zorgen deze vitamines ervoor dat de huid soepel en gezond blijft.

De rijkdom van rijstpoeder voor de gemengde en onzuivere huid.

Rijstpoeder heeft een hoog absorberend vermogen en geeft de vette huid een zuivere en matte uitstraling. Verder is rijstpoeder vrij van gluten en heeft het geen nevenwerkingen, zelfs niet op de meest gevoelige huidtypes. Bovendien heeft rijstpoeder een indrukwekkende reinigende kracht.

Rijstpoeder maakt de huid glad en vermijdt puistjes en mee-eters.

Voor een snel en langdurig resultaat.

. Voedende, herstellende en diepgaande verzorging voor de veeleisende en gevoelige huid.

. Verzachtende en kalmerende werking op de rode en geprikkelde huid.

. Ideaal na het zonnen of ontharen.

. Positief effect op huiduitslag, eczeem en andere huidaandoeningen.

. Doet pigmentvlekken vervagen naar eigen huidskleur.

. Vermindert schilfervorming.

. Rehydrateert de huid.