Aanbiedingen & Nieuws​

Altijd opstaan met een open blik en geen mascara meer nodig. Dit is te realiseren met de 3D wimperextensions.

Coronavirus

De salon is open voor alle behandelingen. Wel dient u de volgende maatregelen in acht te nemen: - Blijf thuis indien u zich ziek voelt. - Het dragen van een mondmasker is verplicht bij pedicurebehandelingen. Bij gelaatsbehandelingen mag het mondmasker af. - Ontsmetten van de handen bij binnenkomst. Heeft u nog vragen omtrent de coronamaatregelen? Dan kunt u contact opnemen met de salon.
Klik hier

Nu ook nieuw in de salon:

Lashlift Elleebana, geen extensions nodig maar een natuurlijke lifting van de eigen wimpers. De wimpers worden tijdens de behandeling geverfd waardoor u een mooie look krijgt.  

Salonnepro Biopeel/ kruidenpeeling, is een nieuwe huidverbeterende behandeling die 100% natuurlijk is.  Meer weten over deze mooie behandeling? Neem dan contact op met de salon.

ZEN- spa behandeling, is een kennismakingsbehandeling voor het gelaat. Wilt u kennis maken met de producten van Salonnepro of Body&Bess? Boek dan een behandeling in via de online agenda.

Per 11 april 2022 komt er een nieuwe behandeling bij en dat is de HYBRID wimperextensions. Dit is een set bestaande uit een mix van volume en de one by one techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe behandeling? Mail of neem telefonisch contact op met de salon.